Villabouw

Villabouw Gruwez IS uw specialist in luxe villa's bouwen. Wij ontwerpen en bouwen uw woning op maat. Bouw in vertrouwen met Villabouwer Frank Gruwez, meer dan 300 referenties!.

Ben bouwen

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw voor uw aanbouw of volledige woning. Ontdek de mogelijkheden. Hoogwaardige isolatie ∑ Volledig volgens uw wensen en behoeften ∑ Snel leverbaar ∑ 10 jaar garantie

Stellingen

De doe-het-zelver kan handig gebruikmaken van een stelling om op grote hoogte te klussen, maar professionals kunnen ook nood hebben aan een professionele rolsteiger. In ons ruim assortiment vindt u ongetwijfeld een stelling die voldoet aan al uw noden en behoeften. Wat verlangt u vooral van een professionele steiger? Dat ze ten eerste voldoen aan de veiligheidsnormen, ten tweede eenvoudig te monteren en te verplaatsen is, en ten derde een ideale prijs-kwaliteitverhouding heeft. Daar hielden wij rekening mee in de uitbouw van ons assortiment. Daardoor zijn onze stellingen geschikt voor occasioneel ťn professioneel gebruik.

Keuring stelling

Valgevaar is het grootste risico van mensen die op of met stellingen werken. Werkt u op een stelling, dan wordt er op hoogte gewerkt. Er zijn grote risicoís verbonden met het werken op hoogte, daarom is het van belang om met een goede stelling te werken. Naast valgevaar is een tweede risico het niet vakkundig bouwen of opstellen van een stelling. Dit kan gevolgen hebben voor de mensen die er mee werken, maar ook voor de omgeving. Het levert niet alleen persoonlijke letsels op, maar ook materiŽle schade kan het gevolg zijn van onvakkundig geplaatste stellingen. Een streng veiligheidsbeleid is daarom van toepassing bij werken met een stelling en dus werken op hoogte.

Opbouw van de stelling

Niet alleen werken op een stelling moet veilig zijn, maar ook het opbouwen, verbouwen en afbreken van een stelling moet veilig gebeuren. Tijdens de opbouw moet er onder andere rekening gehouden worden met de stabiliteit, de maximale belasting en de wind. Om veilig werken te kunnen waarmaken moet er een keuring van de stelling gebeuren.

Heel wat magazijnen zijn uitgerust met magazijnstellingen voor het stockeren van producten. Er zijn wel wat risico's verbonden aan het stapelen van producten op stellingen. Wordt er iets verkeerd gestapeld, dan bestaat er een risico dat de producten beschadigd worden of dat de werknemers in gevaar gebracht worden. Daarom is het keuren van magazijnstellingen verplicht. Het keuren van magazijnstellingen kan gebeuren door een keuringsorganisme of door een bevoegd persoon.

Stellingbouw bedrijven

Stellingbouw

DEVAN STEIGERBOUW is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen. DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m≤ tot kleine appartementsblokken tot 2000 m≤. Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Dť toepassing waarin we ons de laatste jaren echter specialiseerden is dakrandbeveiliging. Dit als oplossing voor de steeds strenger wordende veiligheidsnormen op en rond bouwwerven. Door een eenvoudige bedrijfsstructuur kunnen we erg flexibel zijn in onze planning en kunnen we ons steeds snel aanpassen aan de wensen van de klant. Hierbij geholpen door de beste steigermaterialen, een goed doordachte logistiek en een goed opgeleid team van medewerkers.

JKM stellingbouws
JKM stelt zich ten doel als onafhankelijk bedrijf voor stellingbouw (montage en demontage) gevelstellingen en betonondersteuning en verhuur van stelling voor bouwprojecten aan te bieden en uit te voeren. Bij ons denken en handelen staat het nut van onze diensten ten behoeve van de klant centraal. Daarbij leggen wij grote nadruk op het nemen van veiligheidsmaatregelen voor de mensen die het betreffende project hun werk moeten doen. Ook voor enkel het opbouwen of verwijderenvan een stelling kunt u vrijblijvend een prijs opvragen. De bereikbaarheid van ons bedrijf is een van de onderdelen die garant staat voor een goede service. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Cogea Stellingbouw
Montage, demontage en verhuur van gevelsteigers, daksteigers, rolsteigers. Services: Verhuren van steigermateriaal, Verhuur van zittribunes... In stellingbouw zijn we absoluut marktleider in BelgiŽ en ťťn van de grootste in Europa. Ruim 1000 voortreffelijk opgeleide medewerkers zorgen voor deskundig uitgevoerde werken. We leveren niet alleen stellingen, we produceren ze ook. Dat is uniek in onze sector en biedt heel wat flexibiliteit en ...

Kontrimo stellingbouw

Kontrimo, uw referentie voor stellingbouw en tribunebouw Al sinds 1998 staat Michel Van Den Brande aan het hoofd van Kontrimo. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming die niet meer weg te denken valt wanneer het over stellingbouw en tribunebouw gaat. Ongeveer 150 werknemers zijn dagelijks onderweg om onze kwaliteitsvolle, stevige, stabiele steigers en tribunes te installeren bij particulieren en professionelen. Tijdens de zomermaanden kan u zelfs zo'n 600 werven van ons terugvinden, verspreid over heel BelgiŽ. Stellingbouw, all-in. Van transport tot plaatsing: onze werknemers zorgen ervoor. Stelling huren. Zorg zelf voor het transport en/ of de plaatsing. Tribunebouw. Tribunes voor 100 tot 8000 personen, voor u geÔnstalleerd.

Steigerbouw | Allscaff steigers

Wij zijn een verhuurbedrijf met de nodige ervaring inzake de plaatsing van steigers voor industriŽle en residentiŽle doeleinden, alsook voor particulieren. Wij werken in heel BelgiŽ, en in de naburige landen. We werken voornamelijk met hoogkwaliteitsmateriaal van Layher, en zijn fier op onze uitgebreide portfolio van afgewerkte projecten, in samenwerking met enkele van de meest toonaangevende bedrijven uit de bouwsector in BelgiŽ. Voortdurend bezig met innovatieve concepten, leiden we onze mensen op naargelang de vraag van de steeds vernieuwende sector, ook inzake de veiligheidsvoorschriften! Wij plaatsen onze steigers naar uw wensen en zorgen voor aangepaste oplossingen. We bezorgen u graag vrijblijvend een correcte prijs! ramen en deuren

jobel steigers

Jobel Steigers in Lokeren is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt op gebied van stellingbouw. Steigers plaatsen en verplaatsen is een kunst die wij honderd procent onder de knie hebben. Met meer dan 30 jaar ervaring waakt Werfleider Johnny Moonen (0478 21 53 04) over zowel de praktische als theoretische achtergrond en wetgevingen. Isabelle (0496 25 16 63) waakt over de service en de kwaliteit van al onze diensten en materialen. Ons materiaal Wij werken met Layher Allround, een multifunctioneel en universeel steigersysteem voor alledaagse en gecompliceerde constructies. Layher is bovendien gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN 29 001, en dat door T‹V-CERT. Voor bedrijven en particulieren Hebt u dak- of gevelwerken voor de boeg? Start u met een complexe constructieopdracht? Geeft u uw woning een nieuwe verflaag? Jobel Steigers selecteert voor u de juiste stelling en plaatst deze voor u. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote projecten.

...

Tags: interieuradvies - toegangscontrole - Robotmaaier - taxi schoten - Luchthavenvervoer Antwerpen - Taxi brecht - huwelijksfotograaf - hoger in google - webshop laten maken - webshop laten maken - linkbuilding - internet marketing - steenkorven