Ibix

Fimatec, erkend dealer van IBIX luchtgomtoestellen en Fimatec straalapparatuur, biedt u een totaaloplossing waarbij luchtgommen of zandstralen voortaan heel ....

Pastorijstijl

Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van het ontwerp van uw pastorijwoning in pastorijstijl tot aan de oplevering. Het ontwerp is werkelijk maatwerk, ..

Bouwstijlen

Bouwstijlen. Wij bouwen in verschillende bouwstijlen: kies je voor de klassieke of moderne stijl, landelijk of pastoriestijl?

Ramen en deuren

Ramen Deuren Dank-u-rama Herentals Inforegio.be.
BEL ONS VANDAAG NOG! 37 jaar ervaring in ramen, deuren en binnenafwerking. Het bedrijfje Dank-u-rama te Herentals is opgestart naar aanleiding van mijn 37 jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en binnenafwerking hout, pvc en aluminium zowel nieuwbouw als renovatie. Auto opkoper export
Ramen, deuren woonveranda's: VINCK Sint-Niklaas.
Vraag nu een offerte aan. VINCK is uw partner voor ramen, deuren en woonverandas. We hebben een eigen fabricatie van ramen, deuren en woonverandas in Reynaers Aluminium. Of gaat uw voorkeur uit naar een verzorgde plaatsing van ramen en deuren in hoogwaardig pvc?
Ramen, deuren schrijnwerk, garagepoorten, renovatie nieuwbouw Kristof Blomme, Roeselare, West-Vlaanderen.
Bij oudere woningen vinden we vaak nog enkel glas terug of zijn er veel kieren en spleten waardoor het huis veel energie verlies. Reken op een echte vakman om uw ramen en deuren in West-Vlaanderen professioneel te vervangen of te plaatsen.
Vandereyt-Barile Ramen Deuren.
Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar voor particulieren professionelen. Zelfs indien je project niet bij Martin Vandereyt Groep aangekocht werd. Eén persoonlijk aanspreekpunt, hoogwaardige kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en een goede service na verkoop staan ook bij Vandereyt-Barile Ramen Deuren garant.
Comfort tot in de puntjes. has. ramen en deuren.
zet de deuren open! Kom inspiratie opdoen tijdens. de Harol opendeurdagen: 5-6-7 oktober. opendeurdagen: 11-12-13 oktober. 4 redenen waarom je met has. Ramen op maat van jouw leefgewoonten dé enige garantie voor een juiste keuze. Offerte is gelijk aan factuur duidelijkheid van bij de start. Krijg proactief inzicht in mogelijke premies verdien eenvoudig een stuk van je investering terug. Nazorg is onze waarborg tevreden klanten betekenen alles voor ons. Comfort tot in de puntjes. gratis offerte maak een afspraak. maak een afspraak. ma vrij: 10u 18u. zaterdag: 10u 16u. gesloten op zon en feestdagen. koerier antwerpen
AB Ramen en Deuren.
AB Ramen en Deuren biedt een uitgebreid assortiment aan ramen, deuren in hout, pvc of aluminium. Naast onze ramen en deuren bieden wij ook garagepoorten, binnendeuren, rolluiken, sierluiken, binnenafwerking, vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegramen aan. Kijk verder in het menu. We hebben weeral nieuwe referenties toegevoegd voor u, bekijk onze werken op deze pagina.
Aluminium ramen en deuren plaatsen H. Van Den Bergh Essen.
Ramen en Deuren. PVC ramen en deuren. Aluminium ramen en deuren. Houten ramen en deuren. HAROL Veranda zonwering. Zijdelings schuivende garagepoort. Aluminium ramen en deuren. Op het vlak van innovatie en isolatie staan we met de Reynaers profielen steeds een stapje voor.
aluminium ramen en deuren in Antwerpen Reynaers Aluminium netwerk.
Alu ramen en deuren berchem. Alu ramen en deuren Kalmthout. Alu ramen en deuren Duffel. Alu ramen en deuren Geel. Alu ramen en deuren Herentals. Alu ramen en deuren Turnhout. Alu ramen en deuren Mechelen. Alu ramen en deuren Antwerpen. partyband
Toffly Algemene Schrijnwerkerij Ramen en deuren.
Ramen en deuren. Welkom bij Toffly. Een raam, een deur, Toffly maakt er werkt van! Ramen en deuren, sectionaal poorten en verandas of een lichtstraat. Voor alle algemene schrijnwerkerij denk je meteen aan Toffly. Zaakvoerder Christophe De Troyer heeft 15 jaar particulieren ervaring en bediend zo een 300 tal tevreden klanten per jaar.
Rota Ramen Ramen Deuren voor de beste prijs! Rota Ramen is gespecialiseerd in advies, leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk. Voornamelijk ramen en deuren, maar ook rolluiken en verandas. We plaats
Het opmetingsdocument wordt samen met alle details en je wensen naar de fabriek gestuurd, waar je ramen en/of deuren op maat worden gemaakt. Rota Ramen zorgt zelf voor de plaatsing om de kwaliteit van je ramen en deuren volgens voorgeschreven normen te waarborgen. DJ TROUWFEEST
Finestra: Ramen en deuren in PVC, aluminium en hout.
04.09.2018 Finestra-raam-in-de-kijker: FINSTRAL Twin-Line. 03.07.2018 FINESTRA geeft u vier redenen om uw ramen te vervangen. 17.04.2018 Werken bij Finestra: ervaren plaatsers buitenschrijnwerk gezocht. 02.03.2018 FINSTRAL Opendeurdagen Lente 2018 bij FINESTRA ramen en deuren. Maandag tot vrijdag: 8u30 12u30 en 13u30 17u30. https://www.medvillaspanje.com/nl/

 

Tips om ramen en deuren te kiezen

 
Toe aan nieuwe ramen? Wij geven u enkele tips om de juiste ramen te kiezen die het best bij u en uw woning passen. We bekijken uit welk materiaal de ramen kunnen bestaan, hoe het raam geopend kan worden en welk glas u het beste kunt gebruiken. Welke ramen u ook wilt plaatsen, bepaal altijd op voorhand aan welke criteria jouw ramen moeten voldoen.

Hout, PVC of aluminium? Uit welk materiaal bestaat het ideale raam?
  • Houten ramen zijn uitstekende isolatoren. Hout is een warm en charmant materiaal dat lang meegaat. De kleur kan je zelf kiezen en regelmatig aanpassen als je dat wenst. Het grootste nadeel: de ramen moeten regelmatig opnieuw geschilderd worden.
  • Aluminium is de duurste optie van de drie, maar wel enorm populair. Dat komt omdat het materiaal duurzaam is, perfect past in onze hedendaagse architectuur en onderhoudsvriendelijk is.
  • PVC-ramen zijn doorgaans een stuk goedkoper dan ramen uit hout of aluminium. Bovendien is het een onderhoudsvriendelijk materiaal. Toch is dit het minst duurzame alternatief met een kunstmatig uitzicht.
  • Tegenwoordig winnen ook stalen ramen en polyurethaan populaire toepassingen voor ramen, maar beide zijn dure oplossingen.
  •  
Dubbele beglazing of hoogrendementsglas?Niemand kiest vandaag nog voor enkele beglazing. Maar wist u dat er in dubbele beglazing ook heel wat verschillen zijn:
  • Dubbele beglazing bestaat uit twee glasbladen met daartussen een droge luchtlaag. Deze beglazing zorgt voor optimale isolatie.
  • Zonwerende beglazing is half transparant, zodat het glas wel licht doorlaat, maar inkijk vermijdt. Dit zonwerende glas bestaat ook in verwarmende of zelfreinigende uitvoering.
  • Veiligheidsglas vermindert aanzienlijk de kans op inbraak, maar kost dan weer meer.
  • Hoogrendementsglas is een bijzondere vorm van dubbele beglazing. Tussen de twee glasbladen zit een onzichtbare, warmtereflecterende coating aan de binnenkant van het raam. Ideaal als isolatie!
  •  

 

Zowel PVC als aluminium ramen zijn het qua populariteit aan het winnen van de klassieke houten ramen. Dat is ook niet zo vreemd want PVC en aluminium zijn beide kleurvaste en slijtvaste materialen die nagenoeg geen onderhoud vereisen. Maar wat zijn nu eigenlijk precies de verschillen en kun je nu beter voor pvc of voor aluminium ramen kiezen? Pvc of aluminium ramen kiezen? De keuze tussen pvc en aluminium ramen is niet altijd eenvoudig te maken maar wanneer je de voordelen en nadelen van beide materialen tegen elkaar gaat afwegen dan wordt de keuze al snel een stuk eenvoudiger. Een overzicht van de voor- en nadelen van aluminium en PVC zijn:  Voordelen van PVC ramen 1. PVC ramen zijn goedkoop in aanschaf In de regel zijn pvc ramen goedkoper in aanschaf dan aluminium ramen. Dat heeft te maken met grondstofprijzen en de prijs van het productieproces. Kunststof is goedkoper dan aluminium en het vergt minder kosten om een kunststof kozijn te maken dan een aluminium kozijn. 2. Vele afwerkingen mogelijk PVC ramen kunnen worden afgewerkt in een groot scala aan kleuren en ze zijn indien gewenst ook leverbaar met een hout-reliëf. De beglazing wordt dan in een zogenaamd ‘reliëf verdiept profiel’ aangebracht waardoor de ramen bijna niet meer te onderscheiden zijn van houten ramen. Naast houtdessins zijn er ook andere afwerkingen mogelijk. PVC is iets minder kleurvast dan aluminium (garantie op kleur tot 10 jaar, bij aluminium ramen is dat 15 jaar.) 3. Goede isolatie en inbraakveilig PVC ramen met zogenaamde ‘meerkamer profielen’ hebben een zeer goede U-waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) van 1.4 W/m²K. Kunststof ramen scoren wat betreft isolatie vaak beter dan aluminium ramen. Kunststof is een goede isolator en geleid minder snel warmte dan aluminium. PVC profielen kunnen worden voorzien van een metalen kern waardoor ze sterker worden en goed presteren als het gaat om inbraakbeveiliging. 4. Makkelijk in onderhoud PVC kozijnen zijn makkelijk te onderhouden. Terwijl je de ramen zeemt, kunnen de kunststof kozijnen gelijk meegepoetst worden. Je mag alleen geen schuurmiddel gebruiken bij het schoonmaken van kunststof kozijnen want dit veroorzaakt krassen. Je kunt PVC ramen ook voorzien van een beschermend waxlaagje.